бул. „Видое Смилевски – Бато“ бр.8а, лок.7

info@vortex.mk

+ 389 70 728 518

За нас

Партнери на успешните компании

Нашиот тим се одликува со професионален пристап кон работата, при што во целост се придржува до дадениот рок и квалитетот на преводот. Покрај преводот, нашиот тим и надворешните соработници од странско говорно подрачје вршат дополнителна проверка и лектура на текстот со цел да се обезбеди врвен квалитет.

Ние сме

  • Професионални
  • Прилагодливи на клиентите
  • Ефикасни и навремени

Гарантираме

  • Квалитетен превод
  • Почитување на роковите
  • Заштита на податоците

Преводот на документите, како дел од деловната комуникација, е исклучително важен за угледот на вашата компанија. Доколку сте компанија која се грижи за деловната комуникација, не смеете да си дозволите ниту најмал пропуст, бидејќи тоа може да ве чини многу и да влијае врз иднината на вашиот бизнис. Токму затоа преводот на вашите документи доверете го на професионален тим. Ви стоиме секогаш на располагање како ваш партнер од доверба. Вортекс нуди индивидуален пристап за секој клиент и обезбедува навремен и квалитетен превод на секаков вид документи. Внимателно го избираме нашиот кадар и соработуваме исклучиво со квалификувани соработници – професионални преведувачи, толкувачи и лектори.

917
ангажмани
28
светски јазици
10
години искуство

Клиенти

Досегашни соработници

Услуги

Сите преведувачки услуги на едно место

Препораки

Што велат клиентите за нас

Контакт

Побарајте понуда
Понеделник-петок 09.00 - 17.00 ч.
+389 70 728 518
info@vortex.mk