бул. „Видое Смилевски – Бато“ бр. 8а, лок. 7

info@vortex.mk

+ 389 70 728 518

За нас

Партнери на успешните компании

Нашиот тим го сочинуваат овластени судски преведувачи, толкувачи и лектoри кои гарантираат навремена и квалитетна услуга. Со нашето долгогодишно искуство, ви стоиме на располагање за преку 25 јазични комбинации и сите области на превод.
Ќе ни претставува особена чест да воспоставиме работна соработка.

Ние сме

  • Професионални
  • Прилагодливи на клиентите
  • Ефикасни и навремени

Гарантираме

  • Квалитетен превод
  • Почитување на роковите
  • Заштита на податоците
917
ангажмани
28
светски јазици
12
години искуство

Клиенти

Досегашни соработници

Услуги

Сите преведувачки услуги на едно место

Препораки

Што велат клиентите за нас

Контакт

Побарајте понуда
Понеделник - петок 09.00 - 17.00 ч.
+389 70 728 518
info@vortex.mk