Новости

Уписите се во тек!

24.8.2020 – Уписите за новата учебна година ќе се одвиваат од 31 август до 14 септември, а наставата ќе започне од 15 септември. Ве очекуваме за упис секој работен ден од 17.00 до 21.00 часот на нашите локации во Ново Лисиче и Аеродром.

»

Спремни за забава?

Ве чекаме утре во Ново Лисиче и задутре во Аеродром во 18.30 часот! 

»

Повик за ангажирање практиканти

Потребна ти е пракса? Повторно нудиме можност за надградување за апсолвентите на Катедрите за англиски јазик и книжевност и германски јазик и книжевност. Праксата се одржува на локацијата во Ново Лисиче. Периодот предвиден за пријавување е до 5 април, а студентите е предвидено да доаѓаат на пракса од 14 април до 1 јуни. За време […]

»

Онлајн Пријава

Сакате да се пријавите за некој од курсевите?
Пополнете ја оваа пријава.

Пријави се

Онлајн Тест

Се прашувате кое е вашето јазично ниво?
Решете го онлајн тестот и дознајте.

Тестирај се