Ве чекаме утре во Ново Лисиче и задутре во Аеродром во 18.30 часот! 

»
Повеќе »

Повелете! 🙂

»
Повеќе »

Брзозборките претставуваат одлична алатка за подобрување на јазичните вештини како кај децата, така и кај возрасните. Со помош на оваа игра со зборови на забавен начин го усовршуваме изговорот на поспецифичните зборови. Еве и како да вежбаме со брзозборки: Почнете да ја читате бавно брзозборката со цел секое зборче да го изговорите внимателно. Следен чекор е […]

»
Повеќе »

Се надеваме дека фото-лекцијата која ви ја подготвивме ќе ви помогне да го утврдите вашете знаење за оваа граматичка единица.  

»
Повеќе »
Повеќе »
Повеќе »
Кога се на најрана возраст децата лесно го приемаат новиот јазик со кој се запознаваат. Тие учат преку игра, без да го доживуваат курсот како потешкотија поради неопходноста да се учи напамет со која се соочуваат децата кои започнуваат со посетување јазичен курс во подоцнежното детство.
»
Повеќе »

Изучувањето странски јазик воопшто не е едноставно, но можете значително да го олесните процесот доколку посветите дел од вашето слободно време на јазикот надвор од училишната клупа.

»
Повеќе »