24.8.2020 – Уписите за новата учебна година ќе се одвиваат од 31 август до 14 септември, а наставата ќе започне од 15 септември. Ве очекуваме за упис секој работен ден од 17.00 до 21.00 часот на нашите локации во Ново Лисиче и Аеродром.

»
Повеќе »