Номирани за најдобра веб страна на „Сајт на годината 2013“

Драги ученици и пријатели,

радосни ве известуваме дека нашата веб страна, www.vortexcenter.com.mk, е номинирана за „Сајт на годината 2013“ во категоријата „Најдобар сајт за образование“. Манифестацијата „Сајт на годината“ се одржува секоја година при што се избираа најдобра македонска веб страна во повеќе категории.

Ќе ни значи ако не’ поддржите со вашиот глас на: http://sajtnagodinata.mk/pages/site_votes/app_for_vote.php

Гласањето ќе трае до 5 декември.