Уписи – Во тек се уписите за учебната 2013/2014 година

Уписите за новата учебна година започнуваат на 26 август, а ќе се одвиваат до 13 септември, секој работен ден од 19.00 до 22.00 ч. (за училиштето во Ново Лисиче) и од 18.00 до 21.00 ч. (за училиштето во Илинден).

Доколку се одлучите за некој од курсевите кои ги нудиме можете да се запишете во просториите на нашите училишта или да ја пополните онлајн пријавата на нашата веб страница.

news-01-02-big news-01-03-big news-01-04-big